SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna!
AGNETA UDD HELLGREN
Det är jag som driver och äger Uddans & Co dansstudio vilket är mitt livsverk. 

Nu är det 24 år sen jag startade dansstudion. Helt otroligt vad det gått fort och vad jag har haft kul!  

Tänk er att komma till jobbet varje dag och bara ha glada positiva barn, ungdomar, föräldrar och självklart mina fantastiska lärare runt  mig! Vilka har dansuppvisningar flera gånger timmen på sitt jobb? JAG....har det! 

Tanken för mig med Uddans är att tjejerna som jobbar hos mig får göra det dom älskar dvs. dansa, undervisa, inspirera alla våra elever. 

Att alla våra elever får höja sin livskvalitet genom att dansa hos oss....längta till sin dansdag! Njuta av dansen som jag gjort hela mitt liv. 

På fritiden är jag helst hemma i Bönan i vår stuga där vi "bor" nu och bara är tillsammans m Hasse & vår krullis Easton!

Hasse är min pusselbit som ni träffar oxå på dansen och avslutningarna!

Välkomna till Uddans!
EASTON
Jag älskar att åka till Uddans och  jag har lärt känna såå många härliga barn och föräldrar. Jag blir jätteglad varje dag vi ska till dansen, jag bara flyger in där och vill gosa med alla!
Hanna Backlund
Hej!

Hanna Backlund heter jag och tog mitt första danssteg på Uddans när jag var 6 år gammal. Varit fast för dansen sedan dess! Tävlat i tävlingsklubben och även representerat Sverige på EM i hiphop/street, som jag brinner lite extra för.

Tack vare Uddans så väcktes ett större intresse för dansen, fysisk aktivitet och kroppen. Vilket medförde att jag valde danslinjen på Vasaskolan med inriktning modern dans och balett. Utvecklande 3 år inom dansen, men som också gav mersmak till att utbilda mig till fysioterapeut. Nu får jag det bästa av två världar!

Älskar att få att följa elevernas ständiga utveckling i dansen och att få vara en del i det. Att inspirera, utmana och ge dansglädje är något jag eftersträvar! Tävlar just nu med Sodium Dance Crew och undervisar mina klasser på måndagar.

Hoppas vi ses på dansstudion! Kram Hanna 
Cecilia ”Cissi” Björklund
Hallojsan! Cecilia Björklund heter jag, oftast kallad Cissi. Jag är 20 år gammal och född och uppvuxen i fina Gävle. Mig hittar ni från och med HT20 i tävlingsklubben i disco. Tidigare har jag varit lärare för dansare i åldrarna 4-12år sedan år 2017. Själv har jag tävlat i både disco och hiphop och representerat Sverige under Disco VM 2018.

På sidan av det drömlika yrket som danslärare studerar jag till fastighetsmäklare på högskolan i Gävle, och jag är så glad och tacksam att jag har möjlighet att ha kvar dansen trots plugg då jag verkligen brinner för dans och har gjort det så länge jag kan minnas!

Hoppas vi ses på dansen! Många kramar, Cissi
Alma
Hej!
Mitt namn är Alma och jag har dansat sen jag var fem år gammal. Har jobbat som danslärare på Uddans sedan 2014!

Genom åren har jag provat olika stilar såsom disco, hip hop, jazz och ragga m.m. 
För tillfället är jag med i dansgruppen Sodium vilket jag tycker är superkul!
Har varit med i tävlingsgruppen som yngre men tycker det känns spännande att få ta del av tävlandet igen tillsammans med Sodium.

Dansen har alltid betytt mycket för mig och är ett sätt som får mig att kunna uttrycka mina känslor. 
Det är så kul att jag har chansen att få kunna sprida vidare min dansglädje och inspirera mina fantastiska elever!

Mig hittar ni bland alla olika åldrar, från pyttegrupperna upp till 18+.
Tillsammans med mina underbara elever och kollegor så älskar jag att dansa på uddans och hoppas att få träffa både gamla och nya ansikten inför terminen!
Kram Alma
Karla Svedlund

Hej! Jag heter Karla Svedlund och är 19 år och har dansat sen jag var 6 år gammal. Har varit danslärare på Uddans sedan 2018!

 
Uddans har alltid varit mitt favoritställe att vara på och dansen har alltid gett mig energi och lycka.
 
Är en sprallig och glad tjej som brinner för att dansa! Älskar att få undervisa dans till alla underbara barn och ungdomar. Och att få jobba med det man älskar är en dröm!
 
Mig hittar ni i olika dansgrupper mellan åldrarna 4-12 år och hoppas vi kan dansa och ha kul!
 
Jag har även tävlat i dans sen jag var 12 år gammal och har representerat Sverige och Uddans i olika mästerskap som EM och VM i hiphop.
Lisa Brändström
Hej!

Lisa heter jag har arbetat här på Uddans i mer än 10 år. Faktiskt så länge så att majoriteten av mina kollegor har varit mina danselever som barn. Jag har undervisat i de flesta stilar och åldrar, men just nu så är det vuxengrupper som gäller. Det är även jag som är ansvarig för Uddans Tävlingsgrupp, så har ni några frågor kring det är det bara att kontakta mig.

Förutom att undervisa på Uddans, så är jag dessutom lärare. Min pedagogiska examen passar mycket bra ihop med min utbildning i disco, och jag känner att jag får göra båda sakerna jag älskar mest här på Uddans - dansa och undervisa.

Dansglädje har alltid varit mitt motto, samtidigt som jag verkligen engagerar mig och bryr mig om mina elever. Dansarna här på Uddans är underbara, härliga individer och jag kommer alltid hem från mina träningar med ett leende på läpparna. Det är ett fantastiskt roligt jobb jag har, och dessutom de bästa kollegor någon kan ha. Jag kan sammanfatta det som att jag är lyckligt lottad.

Jag hoppas att du får lika mycket glädje av dansen som jag får, och har du inte tagit steget till att anmäla dig till en danskurs är det dags att göra det nu. Det är aldrig för sent att hitta dansglädjen.

Kram Lisa
Evelina Setterlind
Mig hittar ni dansandes i alla möjliga grupper uppe på dansen, allt från barngrupper, mixgrupper och i tävlingsgruppen. 
Jag tog mina första danssteg på Uddans som 4åring och sen dess har jag vart fast! 

I 8 år tävlingsdansade jag då jag även fick chansen att representera Sverige på EM och VM i Hiphop! 

Det är fantastiskt roligt att undervisa, inspirera och följa dansarna i deras utveckling. Dans är för mig glädje och det vill jag sprida vidare till mina elever!

Hoppas vi ses i danssalarna! 
Kram Evelina 

Hej hej! Här har ni Lisa Backelin. Ett energiknippe och en idespruta som älskar att skapa dans. Mig hittar ni exprimenterandes mellan olika dansstilar och uttryck. Känslan i dansen är för mig A och O, därav fokuserar jag mycket på just uttryck i kropp och knopp främst i mina ungdomsgrupper med hjälp av mixade dansstilar.

 

Hiphop ligger mig extra varmt om hjärtat och jag undervisar även i rena hiphop klasser. Självklart hittar ni mig även skuttandes och "tokandes" med mina härliga barngrupper. Där jag förövrigt heter Toklisa. 

Sist men inte minst så har jag under många år kört Boys Only grupperna. Som för mig är en enorm inspirationskälla för mitt eget skapande, där vi fokuserar mycket på musikaliteten och det egna uttrycket. 


Hoppas vi ses i danssalarna snart! Uttrycksfullt, skapande & tokigt! Kram från Backelin

 

Bella Strömstedt
Hej hopp! 
Mitt namn är Belinda med jag kallas för Bella. Min dansresa startade redan vid 3 års ålder och sen dess har dansen varit en stor del av mitt liv på olika sätt. Jag har gått estetisk utbildning med inriktning mot jazz/modern och balett och redan då började jag undervisa i dans. Jag är nu inne på mitt 25:e år med dansundervisning Det är fantastiskt att gå till jobbet och se alla elever utvecklas, och dansa med ett leende på läpparna, samt att få följa dem på deras resa. Mitt mål är att eleverna går hem med glädje i följe. 

Vi ses på dansgolvet!
Jenny Vållberg
Jenny heter jag och har dansat sen jag var 9 år. Det var här på Uddans som jag tog mina första danssteg. 

Sen började jag tävla i Hiphop och Disco som 16-åring och slutade i högsta klassen i hiphop med många finalplaceringar, som är min favoritgenre fortfarande.

Sommaren 2012, samma år som jag även tog studenten från Vasaskolans danslinje (med utbildning inom dansen och dansstilarna jazz, modern och balett) så fick jag även åka på Hiphop EM i Slovenien vilket var en fantastisk upplevelse. Sen blev jag danslärare här samma höst (2012). 

Mig hittar ni i alla möjliga olika grupper. Bland annat 4-år, 5-6, 7-9, 10-12, 13+, boysgrupper och hiphopgrupper. 

Hoppas vi möts på dansgolvet och har kul tillsammans!
Olivia Sjölander

Hej! Jag heter Olivia men de flesta på Uddans kallar mig för Olle. Jag är danslärare för alla möjliga grupper i olika åldrar. Allt från småbarnsgrupper till tävlingsgruppen i hiphop. Jag tävlar också själv i hiphopdans och har representerat Sverige på ett flertal EM & VM, så dans är en stor passion i mitt liv. På VM 2017 hamnade jag och min danspartner på en sjätte plats och vi har även vunnit ett flertal Svenska mästerskap tillsammans. 

Jag har även gått danslinjen på gymnasiet med inriktning modern dans, balett och jazz. Nu för tiden studerar jag Media- och kommunikationsvetenskap på Uppsala universitet!

 

Att dansa och undervisa är bland det bästa jag vet, så jag hoppas vi ses i danssalen! 

Många kramar, Olivia

Lovisa Nordqvist
Mig hittar ni i tävlingsklubben, där jag tillsammans med mina kollegor coachar våra elever i hiphop. 

Jag själv tog mina första danssteg hos Uddans när jag var 6 år och började sedan tävlingsdansa vid 10 års ålder. Där tävlade jag i hiphop och disco. Jag hann även med att representera Sverige i ett flertal EM/VM. På gymnasiet valde jag att gå danslinjen på vasaskolan där jag främst dansade moderndans och balett.

Dans är glädje och det vill jag förmedla till alla mina elever!

Ebba Larsson
Hej alla fina! 
Jag heter Ebba och är 21 år gammal. Jag har dansat på Uddans sedan fyraårsåldern och när jag var 10 år gammal började jag också att tävlingsdansa. Sen dess har jag tävlat runt om i Sverige, men också utomlands då jag representerat det svenska landslaget i hiphop, disco och battle på ett flertal EM och VM. 

Mig hittar ni sen ett par år tillbaka som tränare i tävlingsgruppen i hiphop, vilket jag verkligen brinner för. Det är fantastisk att få följa dansarna i deras utveckling. Annars, när jag inte jobbar på dansskolan, jobbar jag på Vallbacksskolan sedan två år tillbaka. 

Vi ses på dansen! Kramar Ebba 
AMANDA WALL
Hej! Jag heter Amanda och jag har dansat på Uddans sedan jag var 5 år. Mig hittar ni i allt från pyttegrupper till tävlingsgruppen i disco. Jag är en glad och positiv tjej som verkligen brinner för dansen samt att lära ut och sprida min dansglädje till alla i alla åldrar!

Själv tävlingsdansar jag just nu och har gjort det sedan 2011. Jag har tävlat i disco, slow, jazz, modernt och hiphop men på senare tiden har jag valt att fokusera på disco och slow vilket har lett mig till ett VM i disco grupp år 2018. 

Under min tid som dansare på Uddans har jag utvecklats mycket inom dansen och personligen, men framförallt så har jag haft enormt roligt!! Detta är precis det jag vill förmedla till mina elever nu- utveckling inom dansen samt personligen och det viktigaste av allt: att ha kul!!

Vi ses på Uddans!
Emma Johansson
Hejsan! 
Emma heter jag och är 24 år. Jag började att undervisa på Uddans 2016 och nu hittar ni mig i tävlingsgrupperna i disco.
Som 4-åring började jag dansa för Agneta, vilket jag fastnade för. 2010 började jag därför med att tävlingsdansa, då i både hiphop och disco.
Fokus hamnade tillslut på disco och tillsammans med min syster Amanda har det blivit ett och annat EM och VM.
2014 blev vi dessutom Nordiska Mästare i par!
 
Jag har under längre tid velat pröva mina vingar som tränare och efter att ha gått både steg 1 och steg 2 i disco är jag examinerad tränare. Jag har även gått en domarutbilning som gör att jag reser runt i Sverige och dömer tävlingar.

Hoppas vi ses! Kram 
 
AMANDA JOHANSSON
Hej!
Jag heter Amanda och har dansat på Uddans sedan jag var 4 år. 
2010 började jag med tävlingsdans, då både i hip hop och disco. På senare tid har jag enbart valt att satsa på disco och har många fina resultat, både inom Sverige och internationellt, i ryggsäcken. 
Under hösten har jag gått Steg 1 i disco genom SDO, vilket innebär att jag nu kan förmedla mina kunskaper till andra dansare som tränare för tävlingsgrupperna.
Ser fram emot en spännande termin! Kram
 
FACEBOOK
Instagram
Tröjor
Friskvårdskuponger