Discohelg 20-21 mars!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna!
AGNETA UDD HELLGREN
Det är jag som driver och äger Uddans & Co dansstudio vilket är mitt livsverk. 

I januari 2016 var det 20 år sen jag startade dansstudion. Helt otroligt vad det gått fort och vad jag har haft kul!  

Tänk er att komma till jobbet varje dag och bara ha glada positiva barn, ungdomar, föräldrar och självklart mina fantastiska lärare runt  mig! Vilka har dansuppvisningar flera gånger timmen på sitt jobb? JAG....har det! 

Tanken för mig med Uddans är att tjejerna som jobbar hos mig får göra det dom älskar dvs. dansa, undervisa, inspirera alla våra elever. 

Att alla våra elever får höja sin livskvalitet genom att dansa hos oss....längta till sin dansdag! Njuta av dansen som jag gjort hela mitt liv. 

På fritiden är jag helst i Bönan i vår stuga och bara "är" tillsammans m Hasse & vår krullis Easton!Jag är oxå hockeymamma till vår son Linus som nu i höst åker på hockey äventyr i Texas, spännande men tomt för mig!

Hasse är min pusselbit som ni träffar oxå på dansen och avslutningarna!

Välkomna till Uddans!
EASTON
Jag älskar att åka till Uddans och  jag har lärt känna såå många härliga barn och föräldrar. Jag blir jätteglad varje dag vi ska till dansen, jag bara flyger in där och vill gosa med alla!
 
Alma
Hej!
Mitt namn är Alma och har dansat sen jag var fem år gammal.

Genom åren har jag provat olika stilar såsom disco, hip hop, jazz och ragga m.m. Jag har även varit med i tävlingsgruppen när jag var yngre. 

Dansen har alltid betytt mycket för mig och är ett sätt som får mig att kunna uttrycka mina känslor. 
Den ger mig en stor glädje! Det är så kul att jag har chansen att få kunna sprida vidare min dansglädje och inspirera mina elever som betyder mycket för mig!

Mig hittar ni bland alla olika åldrar, från pyttegrupperna upp till 17+.
Tillsammans med mina underbara elever och kollegor så älskar jag att dansa på uddans och hoppas att få träffa både gamla och nya ansikten inför terminen!
Kram Alma
Evelina Setterlind
Mig hittar ni dansandes i alla möjliga grupper uppe på dansen, allt från barngrupper, mixgrupper och i tävlingsgruppen. 
Jag tog mina första danssteg på Uddans som 4åring och sen dess har jag vart fast! 

I 8 år tävlingsdansade jag då jag även fick chansen att representera Sverige på EM och VM i Hiphop! 

Det är fantastiskt roligt att undervisa, inspirera och följa dansarna i deras utveckling. Dans är för mig glädje och det vill jag sprida vidare till mina elever!

Hoppas vi ses i danssalarna! 
Kram Evelina 
Lisa Brändström
Hej!

Lisa heter jag har arbetat här på Uddans i mer än 10 år. Faktiskt så länge så att majoriteten av mina kollegor har varit mina danselever som barn. Jag har undervisat i de flesta stilar och åldrar, men just nu så är det tävlingsgruppen i disco som gäller.

Förutom att undervisa på Uddans, så är jag dessutom lärare på Engelska skolan i Gävle. Min pedagogiska examen passar mycket bra ihop med min utbildning i disco, och jag känner att jag får göra båda sakerna jag älskar mest här på Uddans - dansa och undervisa.

Dansglädje har alltid varit mitt motto, samtidigt som jag verkligen engagerar mig och bryr mig om mina elever. Dansarna här på Uddans är underbara, härliga individer och jag kommer alltid hem från mina träningar med ett leende på läpparna. Det är ett fantastiskt roligt jobb jag har, och dessutom de bästa kollegor någon kan ha. Jag kan sammanfatta det som att jag är lyckligt lottad.

Jag hoppas att du får lika mycket glädje av dansen som jag får, och har du inte tagit steget till att anmäla dig till en danskurs är det dags att göra det nu. Det är aldrig för sent att hitta dansglädjen.

Kram Lisa
Hanna Backlund

Hej!

Hanna Backlund heter jag och började dansa på Uddans när jag var 6 år gammal. Från showkidsgrupper till jazz, disco och hip hop, så började jag sedan att tävla i tävlingsgruppen där jag fick representera Sverige i EM i grupp två gånger i Street/Hip hop – fantastiskt roligt!


Tack vare Uddans skapades ett större intresse för dansen och jag valde då att gå danslinjen på Vasaskolan med inriktning på modern dans och balett som var otroligt utvecklande.


Ni hittar mig dansande bland pytte-, showkids- och mixgrupper! Allt ifrån 3 år till 30+!

Att se dansglädje och utveckling hos våra elever är det bästa!


Vi ses på dansstudion! Kram Hanna 

Hej hej! Här har ni Lisa Backelin. Ett energiknippe och en idespruta som älskar att skapa dans. Mig hittar ni exprimenterandes mellan olika dansstilar och uttryck. Känslan i dansen är för mig A och O, därav har vi startat en grupp vid namnet Emotional Mix som just handlar om det, uttryck i kropp och knopp. Självklart hittar ni mig även skuttandes och "tokandes" med mina härliga barngrupper. Där jag förövrigt heter Toklisa. 
Sist men inte minst så har jag under många år kört Boys Only grupperna. Som för mig är en enorm inspirationskälla för mitt eget skapande, där vi fokuserar mycket på musikaliteten och det egna uttrycket. 

Hoppas vi ses i danssalarna snart! Uttrycksfullt, skapande & tokigt! Kram från Backelin
Bella Strömstedt
Mig hittar ni flygandes över golvet på jazzklasserna, eller smygandes på tå i barngrupperna. Jag har musikal/show, barngrupper, Boys 5-6 år, jazz och härliga 30+ 

Har undervisat i snart 20 år och 10 av den har spenderats på uddans. Det är fantastiskt att gå till jobbet och se alla elever utvecklas, dansa med ett leende på läpparna, och följa dem på deras resa. Mitt mål är att eleverna går hem med glädje i följe. 

Vi ses på dansgolvet!
Jenny Vållberg
Jenny heter jag och har dansat sen jag var 9 år. Det var här på Uddans som jag tog mina första danssteg. 

Sen började jag tävla i Hiphop och Disco som 16-åring och slutade i högsta klassen i hiphop med många finalplaceringar, som är min favoritgenre fortfarande.

Sommaren 2012, samma år som jag även tog studenten från Vasaskolans danslinje (med utbildning inom dansen och dansstilarna jazz, modern och balett) så fick jag även åka på Hiphop EM i Slovenien vilket var en fantastisk upplevelse. Sen blev jag danslärare här samma höst (2012). 

Mig hittar ni i alla möjliga olika grupper. Bland annat 4-år, 5-6, 7-9, 10-12, 13+, boysgrupper och hiphopgrupper. 

Hoppas vi möts på dansgolvet och har kul tillsammans!
Lovisa Nordqvist
Mig hittar ni dansandes runt i olika barn och mixgrupper men också i någon boysgrupp! Jag har allt från pyttedans till 30 plus. Jag brinner verkligen för dansen och älskar att se våra elever utvecklas. 

Jag själv tog mina första danssteg hos Uddans när jag var 6 år och började sedan tävlingsdansa vid 10 års ålder. Där tävlade jag i hiphop och disco, bästa prestationen var SM 2009 där jag och min partner stod som etta. Jag hann även med att representera Sverige i ett flertal EM och blev även uttagen till VM. På gymnasiet valde jag att gå danslinjen på vasaskolan där jag främst dansade moderndans och balett.

Jag har nu varit danslärare i 2 år och trivs som fisken i vattnet.
Dans är glädje och det vill jag förmedla till alla mina elever!

Olivia Sjölander

Hej! Jag heter Olivia men de flesta på Uddans kallar mig för Olle eller ”trollet”. Jag är danslärare för alla möjliga grupper i olika åldrar. Allt från pyttegrupper till tävlingsgruppen i hiphop. Jag tävlar också själv i hiphopdans och har representerat Sverige på ett flertal EM & VM, så dans är en stor passion i mitt liv. På VM 2017 hamnade jag och min danspartner på en sjätte plats och vi har även vunnit ett flertal Svenska mästerskap tillsammans. 

Jag har även gått danslinjen på gymnasiet och är utbildad inom Sveriges dansorganisation. 


Att dansa och undervisa är bland det bästa jag vet, så jag hoppas vi ses i danssalen! 

Ebba Larsson
Hej på er! Jag heter Ebba Larsson och är 16 år gammal. Jag har dansat på Uddans sedan  fyraårsåldern och några år senare, när jag var 10 år, började jag också att tävlingsdansa. Sen dess har jag tävlat runt om i Sverige men också utomlands då jag representerat svenska landslaget i hiphop, disco och battle på ett flertal EM och VM. Sedan ungefär två år tillbaka har jag dock valt att bara tävla i hiphop och battle, bland annat pågrund av att jag vill satsa fullt på det. 

Att dansa är det bästa jag vet, och det är därför en stor del av mitt liv. Jag är också en riktig tävlingsmänniska och därför har tävlingsdansen passat mig perfekt.

Förutom alla mina egna tävlingar och träningar så undervisar jag också i en tävlingsgrupp i hiphop där jag coachar och peppar mina härliga och duktiga elever. Det är superroligt och givande och att se alla mina elever utvecklas och ha kul på dansgolvet är fantastiskt. Jag ser fram emot en ny termin fylld med skratt, svett, utveckling och dansglädje. 

Vi ses på dansen. Kram! 💃🏻
AMANDA WALL
Hej! Jag heter Amanda och jag har dansat på Uddans sedan jag var 5 år. Mig hittar ni i allt från pyttegrupper till tävlingsgruppen i disco. Jag är en glad och positiv tjej som verkligen brinner för dansen samt att lära ut och sprida min dansglädje till alla i alla åldrar!

Själv tävlingsdansar jag just nu och har gjort det sedan 2011. Jag har tävlat i disco, slow, jazz, modernt och hiphop men på senare tiden har jag valt att fokusera på disco och slow vilket har lett mig till ett VM i disco grupp år 2018. 

Under min tid som dansare på Uddans har jag utvecklats mycket inom dansen och personligen, men framförallt så har jag haft enormt roligt!! Detta är precis det jag vill förmedla till mina elever nu- utveckling inom dansen samt personligen och det viktigaste av allt: att ha kul!!

Vi ses på Uddans!
Emma Johansson
Hej!
Jag heter Emma och är 19 år och går sista terminen på danslinjen på Vasaskolan. Som 4-åring började jag dansa för Agneta, vilket jag fastnade för. 2010 började jag därför med att tävlingsdansa, då i både hip hop och disco. Fokus hamnade tillslut på disco och tillsammans med min syster Amanda har det blivit ett och annat EM och VM. 2014 blev vi dessutom Nordiska Mästare i par!
Jag har under längre tid velat pröva mina vingar som tränare och efter att ha gått Steg 1 i disco ska jag nu få chansen, vilket jag ser fram emot! Kram
AMANDA JOHANSSON
Hej!
Jag heter Amanda och har dansat på Uddans sedan jag var 4 år. 
2010 började jag med tävlingsdans, då både i hip hop och disco. På senare tid har jag enbart valt att satsa på disco och har många fina resultat, både inom Sverige och internationellt, i ryggsäcken. 
Under hösten har jag gått Steg 1 i disco genom SDO, vilket innebär att jag nu kan förmedla mina kunskaper till andra dansare som tränare för tävlingsgrupperna.
Ser fram emot en spännande termin! Kram
 
FACEBOOK
Instagram
Tröjor
Friskvårdskuponger