Sommarläger 2024 info!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
 
AGNETA UDD HELLGREN

Det är jag som har drivit och ägtUddans & Co dansstudio vilket är mitt livsverk. 

 
Nu är det 28 år sen jag startade dansstudion. Helt otroligt vad det gått fort och vad jag har haft kul!  
 
Tänk er att komma till jobbet varje dag och bara ha glada positiva barn, ungdomar, föräldrar och självklart mina fantastiska lärare runt  mig! Vilka har dansuppvisningar flera gånger timmen på sitt jobb? JAG....har det! 
 
Tanken för mig med Uddans är att tjejerna som jobbar hos mig får göra det dom älskar dvs. dansa, undervisa, inspirera alla våra elever. 
 
Att alla våra elever får höja sin livskvalitet genom att dansa hos oss....längta till sin dansdag! Njuta av dansen som jag gjort hela mitt liv. 
 
På fritiden är jag helst hemma i Bönan i vår stuga där vi "bor" nu och bara är tillsammans m Hasse & vår krullis Easton!
 
 
 
Välkomna till Uddans!
EASTON

Jag älskar att åka till Uddans och  jag har lärt känna såå många härliga barn och föräldrar. Jag blir jätteglad varje dag vi ska till dansen, jag bara flyger in där och vill gosa med alla!

 
 
 
 
 
 
Sigrid Källander

Hej, Sigrid (även kallad Sigge) här! Jag är 19 år, har dansat sen jag var 6 år gammal och tävlat sen 10 års ålder. Har varit danslärare på dansskolan sedan början av år 2020! 

Blev förälskad i dansen direkt när jag började dansa och sedan dess har Uddans varit mitt favorit ställe. 

Är en social och pratglad person som brinner för andras utveckling och dansglädje. Att få jobba som danslärare är en riktigt dröm som går i uppfyllelse!

 

Mig hittar ni i allt ifrån pytte till vuxen grupper, samt i tävlingsgruppen i disco!


Jag är fortfarande aktiv tävlingsdansare och har tävlat i både disco, hiphop, konstnärligt dans, slow och engelsk freestyle. De sista åren har jag valt att fokusera på discon men har nyligen även börjat tävlat i hiphop gruppen Sodium!

Inom tävlingsdansen har det blivit ett flertal EM och VM tillsammans med andra internationella tävlingar!

 

Hoppas vi ses i danssalen, kram.

Hejsan på er!
Denise heter jag och är 20 år. Jag har dansat på uddans sedan jag var 7 år och tävlingsdansat sedan jag var 10 år. Jag blev danslärare på uddans året 2021. 

Jag är en pigg och glad tjej där dansen alltid varit som ett andra hem för mig. Eftersom jag inte dansar själv lika mycket som förr så älskar jag att få dela dansglädjen med alla elever och se dem utvecklas. Ett riktigt drömyrke. 

 

Jag trappade ner på min tävlingsdans år 2019 så nu tävlar jag endast i hiphopgruppen Sodium. Under min tävlingstid har jag representerat Sverige och uddans i både EM och VM i olika discipliner. Jag har tävlat i allt från disco och hiphop till konstnärlig dans. 

 

Mig hittar ni i grupper från åldern 3 år.

Hoppas verkligen vi ses på uddans och får dansa tillsammans! 

Karla Svedlund

Hej! Jag heter Karla Svedlund och är 20 år och har dansat sen jag var 6 år gammal. Har varit danslärare på Uddans sedan 2018!

 
Uddans har alltid varit mitt favoritställe att vara på och dansen har alltid gett mig energi och lycka.
 
Är en sprallig och glad tjej som brinner för att dansa! Älskar att få undervisa dans till alla underbara barn och ungdomar. Och att få jobba med det man älskar är en dröm!
 
Mig hittar ni i olika dansgrupper från pytte 3 år till 30+ grupper, hoppas vi kan dansa och ha kul!
 
Jag har även tävlat i dans sen jag var 12 år gammal och har representerat Sverige och Uddans i olika mästerskap som EM och VM i hiphop.
Hanna Backlund

Hej!

 
Hanna Backlund heter jag och tog mitt första danssteg på Uddans när jag var 6 år gammal. Varit fast för dansen sedan dess! Tävlat i tävlingsklubben och även representerat Sverige på EM i hiphop/street, som jag brinner lite extra för.
 
Tack vare Uddans så väcktes ett större intresse för dansen, fysisk aktivitet och kroppen. Vilket medförde att jag valde danslinjen på Vasaskolan med inriktning modern dans och balett. Utvecklande 3 år inom dansen, men som också gav mersmak till att utbilda mig till fysioterapeut. Nu får jag det bästa av två världar!
 
Älskar att få att följa elevernas ständiga utveckling i dansen och att få vara en del i det. Att inspirera, utmana och ge dansglädje är något jag eftersträvar! Tävlar just nu med Sodium Dance Crew och undervisar mina klasser på måndagar.
 
Hoppas vi ses på dansstudion! Kram Hanna 
Olivia Muhrén Sjölander

 

Hej! Jag heter Olivia men de flesta på Uddans kallar mig för Olle.

Sedan år 2016 har jag arbetat som danslärare för elever i alla åldrar men numera engagerar jag mig endast i våra tävlingsdansare och ni hittar mig som coach för elever som tävlar i hiphop. Jag är även utbildad domare inom SDO vilket gör att jag får döma på våra tävlingar. 

 

Jag har själv tävlat i både disco och hiphop där jag representerat Sverige på ett flertal EM & VM, så dans är en stor passion i mitt liv. På Hiphop EM 2022 tog jag och min grupp hem EM-guldet och vi har även vunnit ett flertal Svenska mästerskap tillsammans. 

Jag har även gått danslinjen på gymnasiet med inriktning modern dans, balett och jazz. När jag inte är på dansen studerar jag Media- och kommunikationsvetenskap via Uppsala universitet!

 

Att dansa och undervisa är bland det bästa jag vet. Eleverna ger mig så mycket glädje och energi, och därför älskar jag mitt arbete. 

Många kramar, Olle

Bella Strömstedt

Hej hopp! 

Mitt namn är Belinda med jag kallas för Bella. Min dansresa startade redan vid 3 års ålder och sen dess har dansen varit en stor del av mitt liv på olika sätt. Jag har gått estetisk utbildning med inriktning mot jazz/modern och balett och redan då började jag undervisa i dans. Jag är nu inne på mitt 25:e år med dansundervisning Det är fantastiskt att gå till jobbet och se alla elever utvecklas, och dansa med ett leende på läpparna, samt att få följa dem på deras resa. Mitt mål är att eleverna går hem med glädje i följe. 
 
Vi ses på dansgolvet!
AMANDA JOHANSSON
Hej!
Jag heter Amanda och har dansat på Uddans sedan jag var 4 år. 
2010 började jag med tävlingsdans, då både i hip hop och disco. På senare tid har jag enbart valt att satsa på disco och har många fina resultat, både inom Sverige och internationellt, i ryggsäcken. 
Under hösten har jag gått Steg 1 i disco genom SDO, vilket innebär att jag nu kan förmedla mina kunskaper till andra dansare som tränare för tävlingsgrupperna.
Ser fram emot en spännande termin! Kram
 
Vi tar emot epassi